Fotocep 4 Werner Bischof


60,00 TL
SKU 9789944720281
Yazar Werner Bischof
Yayınevi Fotoğrafevi Yayınları

Fotografevi’nin dünyalari cebe sigdiran “FotoCep” serisi, WERNER BISCHOF ile devam ediyor.
Fotografevi, FotoCep serisine; Ara Güler, Bruno Barbey ve Nikos Economopoulos' dan sonra, yine dünyaca ünlü bir fotografçiyi, Magnum Photos üyesi Werner Bischof'u da ekledi.

FotoCep serisinin bu dördüncü kitabi, Bischof’un 1935-1953 yillari arasinda dünyanin çesitli cografyalarinda çektigi klasiklesmis siyah-beyaz ve renkli fotograflarindan olusuyor.
Türkçe-Ingilizce-Almanca olarak üç dilde hazirlanan ve yaklasik 80 fotografin bulundugu kitabin önsözü, Bischof'un yakin dostu Ara Güler'e ait.

"Fotograf, dört köse bir çerçevenin içinde sadece bir dünyanin tarifini yapan bir döküman parçasi degildir. Içinde bir his, bir sevgi vardir. Onun için Werner Bischof fotograflarina dikkatle bakmak lazimdir. Içlerinde rüzgarlar eser, size bir memleketin kokusunu getirir." 
Ara Güler